måndag 2 mars 2015

Måndag

Som vanligt är det jättekul att komma tillbaka efter en ledighet och träffa alla elever igen! De hade så mycket att berätta om sitt lov! Vi har idag berättat om lovet och sedan skrivit ord och meningar om vad vi gjort. En del hann inte färdigt utan får fortsätta imorgon.

Efter rasten röstade vi vad vi ska göra nästa gång som belöningsburken blir full. Förslaget som vann var att åka till Husbybadet. Vi kommer även från och med imorgon att byta pastasort till burken och vi vuxna har lovat att ge makaroner oftare när eleverna är duktiga och snälla, vilket de är väldigt ofta.
Vi har även röstat på vilka maträtter vi tycker att det ska vara vecka 13 i matsalen när det är elevens val vecka. De förslag som fick flest röster var: tacos, pannkakor, fisk, korv och köttbullar.

På idrotten körde eleverna en Ninja Warrior hinderbana (inspirerad från tv-programmet Ninja Warrior). Jättekul!



Innan vi slutade bestämde eleverna att de tyckte belöningsburken var för ful och tråkig. Vi bestämde att vi skulle ta bort alla trasiga klistermärken och istället ville eleverna att vi ska rita streck varje vecka så vi ser hur långt upp makaronerna kommer på en vecka. Spännande att se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar